Induló tanfolyamok, új képzések, felnőttképzésben!

Felnőttképzés, új tanfolyamok és képzések, Felnőttképzésben életbe lépő új változások, államilag elismert szakképesítés, képzések, tanfolyamok, ágazati képzések. Köszönjük, hogy felkerested honlapunkat!

A Felnőttképzésben zajló változások összefoglalásáról szóló rövid tájékoztatónkat is elolvashatod. Az elsődleges- és/vagy a másodlagos munkaerő-piacon történő elhelyezkedés érdekében kínálunk államilag elismert szakmai képesítés megszerzésére irányuló tanfolyamokat és képzéseket.

Felnőttképzésben életbe lépő új változások

A felnőttképzésben résztvevő személyek vonatkozásában az új rendelkezések alapján, az egyszerűbb munkafolyamatok ellátására alkalmas államilag elismert szakképesítés megszerzését követően továbbtanulás lehetősége nyílik.
A családbarát foglalkoztatás legmodernebb elemét, az anyasági/apasági szabadság után nyugdíjjogosultságot érő korú dolgozónak biztosított átképzések megvalósításában is otthon vagyunk.

A felnőttképzésben életbe lépő új törvényi szabályozásokat a cégek, üzleti partnerek és képzésszervező szakmai szövetségek is nehezen tudják követni, és eligazodni bennük. Nem is gondolnánk, milyen sok minden történik a felnőttképzésben. A legutóbbi években rengeteg változást hoztak a folyamatos jogszabályi változások ebben az ágazatban, és az új változások következtében újabbnál újabb kihívásokkal és lehetőségekkel kell szembesülnünk.
Felnőttképzés, új tanfolyamok és képzések

induló tanfolyamok és új képzések.

Az egyik legfontosabb jogszabályi változás, hogy a törvényalkotók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy a különböző kiegészítő képesítéseket és tanfolyamokat megfelelő minőségben adják át a felnőttképzők, vagyis a hatóságok egyre gyakrabban, és egyre szigorúbban ellenőrzik ezen tevékenységek megvalósítását. Felnőttképzésben életbe lépő új változások

A járványhelyzet miatt tanfolyamaink megvalósítására olyan kreatív megoldásokat dolgoztunk ki, amelyek biztosítják a hatékony, tartalmas tanulást az érintett szakmákban. Ezt elsősorban azzal tudjuk megoldani, hogy minden tanfolyamhoz rendelkezésre állnak online órák, e-learning tananyagok és jegyzetek egyaránt.

http://www.felnottkepzes.hu/tanfolyamokk/becsatlakozasi-lehetoseg-okj/

Legkeresettebb tanfolyamok, OKJ becsatlakozás, Felnőttképzés

ÁRAK: Az árak nem változnak, mi nem emeljük folyamatosan az árainkat.
A tanfolyamok képzett szakemberekkel, profi oktatókkal zajlanak.
Az órák tartalmasan és interaktívan telnek.
Sok gyakorlatot végzünk, a tanfolyami résztvevők között sokféle érdeklődésű, motivált ember van, és rendelkezünk egy fejlődési lehetőséget biztosító, családias hangulatú csapattal.

Hosszú távra tervezünk, ezért a tanfolyamokat olyan tematikákra ás témákra építjük fel, amelyek hosszabb távon is irányt mutatnak és megfelelő szaktudás birtokában a képzettebbeknek tovább kell folytatniuk a tanulást. Ismerjük a piacképes szakmai területeket, ezért úgy alakítottuk ki aktuális képzési palettánkat, hogy a fontosabb és piacvezető tanfolyamok szervezésére és indítására fektetjük a hangsúlyt.
Hogyan dönts az adott szakma mellett?
Mindig érdemes átgondolni, hogy valóban megtaláltad-e azt a területet, amellyel hosszú távon foglalkozni szeretnél!
Milyen feladatok vannak a munkahelyemen?

Tanfolyamok 2022, most jelentkezz.

Egyik célunk, hogy segítsük a munkavállalókat, hogy pótolják a műveltségi hiányosságaikat, továbbfejleszthessék szakmai tudásukat, és személyes kompetenciáikat egyaránt. Emellett olyan speciális programok is létrejönnek, amelyben sikeresen részt vehetnek azok az emberek is, akik nem rendelkeznek a szükséges alapismeretekkel, tapasztalatokkal, kompetenciákkal. Ha nem találod induló/futó tanfolyamaink között azt a képzést, amelyre jelentkezni szeretnél, akkor se keseredj el, hanem jelezd részünkre igényedet, s lehet, hogy már napokon belül indulhat is az a tanfolyam, amelyiket szeretnéd!

Jelentkezz most, becsatlakozási lehetőség!

Jelentkezz most, becsatlakozási lehetőség!

A MODELLO felnőttképző. mint a piacvezető felnőttképző intézet Magyarországon, országos képzőközpont, nyelvvizsgahely, az évek alatt megszerzett tapasztalatainak köszönhetően figyelemmel kíséri a munkaerő piac igényeinek változását, és igyekszik ahhoz igazítani aktuális képzési kínálatát annak érdekében, hogy a képzés sikeres elvégzése által a résztvevők minél nagyobb eséllyel tudjanak elhelyezkedni.

MODELLO – Piacvezető felnőttképzés 2022-ben is!

A MODELLO fodrász tanfolyamán egy teljesen új képzési csomagot vezet be. A komplex és gyakorlatorientált fodrász képzés hazai és nemzetközi szinten is egyedülálló, modern szakmai tudást és kompetenciákat biztosít a résztvevőknek.
A MODELLO Magyarországon elsőként vezeti be az új képzési modellt, mely teljes egészében megfelel az Európai Unió kihívásainak.

http://www.felnottkepzes.hu/tanfolyamokk/becsatlakozasi-lehetoseg-okj/

OKJ becsatlakozás, Legsikeresebb tanfolyamok, Felnőttképzés

Az új képzési modell külföldön is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és egyre nagyobb az érdeklődés iránta.

Fodrász (Komplex) OKJ tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Fodrász (Komplex) OKJ,Fodrász (Komplex) OKJ képzés, Felnőttképzés

Fodrász (Komplex) tanfolyam
A Fodrász (Komplex) tanfolyam ajánlott mindazoknak, akik egy jól fizető munka felé szeretnének elindulni. A tanfolyamon résztvevők megtanulják majd a különböző hajszerkezeteket és hajformákat, valamint a hajviseleteket. A kurzus végén a résztvevőknek ismeretük lesz a legelterjedtebb festési technikákról és ezek alkalmazásáról egyaránt.
Fodrász (Komplex) tanfolyam A fodrász elsődleges feladatai a különböző hajformák kialakítása, a hajfestés és a hajvágás. A munka során állandóan szembesülnek a legújabb trendekkel, divattal, így tudásuknak és ismeretüknek mindig naprakésznek kell lennie. A fodrásznak még egy fontos feladata van, mégpedig hogy munkáját szeretettel és figyelmességgel tudja végezni, hiszen az kuncsaftok megismeréséről is tanúskodik a fodrász által kialakított hajviseletük.
A képzés célja: A résztvevők szakmai ismereteinek bővítése, korszerűsítése a fodrász szakmában. A képzésben való részvétel
A fodrász szakma megélénkülést hozott a munkaerőpiacon. A szakma iránti érdeklődés az elmúlt években egyre nagyobb, és a keresletnek megfelelően a kínálat is megnövekedett. A MODELLO Fodrász képzése Budapesten és vidéken egyaránt elérhető kedvezően alacsony áron.

Műtárgyvédelmi munkatárs – Múzeumi gyűjtemény és raktárkezelő tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Műtárgyvédelmi munkatárs – Múzeumi gyűjtemény és raktárkezelő, Műtárgyvédelmi munkatárs – Múzeumi gyűjtemény és raktárkezelő képzés, Műtárgyvédelmi munkatárs – Múzeumi gyűjtemény és raktárkezelő tanfolyam, Felnőttképzés

A közeli jövőben, az Európai Unióban nagyobb mértékű gazdasági növekedés várható. Az öreg kontinens gyengülő gazdasági pozíciójának és bizonytalan jövőjének ellenére a technológiai forradalom hajnali korában vagyunk. A digitális világhoz csatlakozik a technológia egy újabb megújulásának, az innovációnak a hulláma. Az innovációs forradalom vezetője lehetne az Európai Unió, de ehhez több kell, mint egy egyszeri ötlettel felsejlő esély. Már a jelenlegi körülmények között is a technológia haladásának üteme és a piaci verseny egyre nagyobb kihívást jelentenek. Emellett az EU-ban a szükséges innovációs kapacitás még mindig erősen függ a központi politikától, amelyet nem csak a hazai szabályozások, hanem a globális gazdasági helyzet is nehezít. A jövőben újabb fokozatos változásokra kell számítani, melyek egyre több újabb problémát vethetnek fel. A technológiai változások gyorsulnak és az életünket egyre inkább átszövik, egyre mélyebben, és egyre nagyobb mértékben vesznek részt a hétköznapjainkban. A héten pont aktuális: mások észrevételeire érdemes figyelni, hiszen így véleményt lehet formálni.

Szakács (Komplex) OKJ tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Becsatlakozási lehetőség (OKJ) tanfolyamok! Szakács (Komplex) OKJ, Szakács (Komplex) OKJ tanfolyam, Felnőttképzés

Nemrégiben egy kedves ismerősöm megkérdezte tőlem: mit gondolok a jövőről általánosságban. Mi az, ami szerinted fontos lenne? stb…
Szóval fejtsük ki. Mielőtt bármit is mondanék, tudni kell rólam: hogy nem vagyok közgazdász, semmilyen tudományos alapképzés nem tartozik hozzám. Csupán szeretnék kifejteni néhány gondolatot a jövővel kapcsolatban. Természetesen mindez csak az én véleményem.
A jövőre történő felkészülés sokféle módon történhet. Az egyik legfontosabb, ha az ember tájékozott világ mindennapi dolgaiban, de nem csak a jelenlegi trendeket ismeri, hanem figyeli és felkészült a küszöbön álló változásokra is. Ezek azonban több esetben speciális “fogalmak”, amelyek értelmezéséhez technikai és szakmai háttér egyaránt szükséges.

Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő tanfolyam.
A legújabb tanfolyamok, legkeresettebb tanfolyamok 2022 képzések, 2022 tanfolyamok, új MODELLO tanfolyamok, új MODELLO képzések, felnőttképzés, 2022-ben a legkeresettebb képző a MODELLO, piacvezető felnőttképző intézet Magyarországon, országos képzőközpont, nyelvvizsgahely, tanfolyam, képzés.

A MODELLO a felnőttképzés piacvezető intézete. Célunk, hogy folyamatosan közelítsük képzési kínálatunkat a felnőttképzésben résztvevők igényeihez, ezért is változatos és széleskörű képzési palettánk, amelyek közül az egyik legújabb a Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő tanfolyam.
A Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő tanfolyam segítségével megszerzed az alapvető ismereteket és gyakorlatot, valamint elméleti tudást a hűtésről és a légtechnikáról.

Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő, Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő képzés, Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő tanfolyam, Felnőttképzés

A tanfolyamról: Ez a tanfolyam a hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő feladatköréhez kapcsolódó szakmai elméleti és gyakorlati alapismeretek elsajátítására alkalmas.
A képzés elvégzése által lehetőség nyílik a munkaerőpiacon kiemelten keresett, szakmai tudást igénylő végzettség megszerzésére.
Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő tanfolyam
A hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő feladata a hűtő- és légtechnikai gépek, berendezések és készülékek szerelése, üzemen kívüli és üzemi karbantartása, metszeti rajzon való olvasás, profilozott lemezek szerelése, a környezetben elhelyezett eszközök üzemeltetése.
A hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő végezhet nagyobb összeszerelési feladatokat is, mint például egy házi klíma berendezés telepítése és beüzemelése.
Jellemzően
Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő tanfolyam
A hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő közvetlen feladatai a klimatizáló berendezések tervezése, telepítése, üzemeltetése és karbantartása, a légkezelési berendezések szerelési munkái (dohányzó helyiségek, stúdiók szellőztetésén túl is), valamint az ezekhez tartozó energiaforrások (pl. gáz- és dízelmotorok) alkatrészeinek javítása. A hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő képes a meghibásodott berendezés műszaki hibáinak okait megkeresni és megjavítani. Ezután pedig ellenőrizni a megjavított berendezés üzemképességét.
Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő tanfolyam becsatlakozási lehetőség!

Vállalati (munkahelyi)/egyéni tanulói csoportok részére egyaránt.
Továbbképzés, szakmai továbbképzés, Családsegítőknek, Pedagógusoknak, köznevelési dolgozóknak.

Pedagógiai munkatárs (Gyógypedagógiai asszisztens) tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Pedagógiai munkatárs (Gyógypedagógiai asszisztens), Pedagógiai munkatárs (Gyógypedagógiai asszisztens) képzés, Pedagógiai munkatárs (Gyógypedagógiai asszisztens) tanfolyam, Felnőttképzés

Pedagógiai- és családsegítő munkatárs tanfolyam.

A legújabb tanfolyamok, 2022 képzések, 2022 tanfolyamok.
Budapesten 2022-ben a legkeresettebb képző a MODELLÓ!
A MODELLÓ KÉPZŐ INTÉZET ORSZÁGOS KÉPZŐKÖZPONTJA.

Új szakma: Pedagógus/Családsegítő munkatárs
A MODELLO képzések, felnőttképzés, 2022-ben a legkeresettebb képző a MODELLÓ, piacvezető felnőttképző intézet Magyarországon, országos lefedettséggel.

A MODELLO felnőttképzési intézet folyamokat szervez és valósít meg országos lefedettséggel. A MODELLO az általa szervezett tanfolyamok megvalósítása során nem csupán az oktatói naprakész tudásával, hanem az oktatási anyagainak (tananyagainak) folyamatos frissítésével és naprakészen tartásával egyaránt kiemelkedik konkurensei közül.

A MODELLO a különböző szektorokba tartozó álláskeresőknek és munkanélkülieknek segít új szakmát tanulni, és szerezni annak érdekében hogy nagyobb eséllyel tudjanak elhelyezkedni az elsődleges, vagy a másodlagos munkaerő piacon. Pedagógiai- és családsegítő munkatárs tanfolyam a MODELLO-nál. PEDAGÓGIAI- ÉS CSALÁDSEGÍTŐ MUNKATÁRS KÉPZÉS.

Felnőttképzés- www.felnottkepzes.hu

Felnőttképzés- www.felnottkepzes.hu

A MODELLO egyik legismertebb, és egyben legnépszerűbb képzése, amelyik felkészíti a képzésben résztvevőket arra, hogy, a képzés sikeres elvégzését, és a sikeresen letett vizsgát követően a frissen megszerzett bizonyítványuk birtokában helyt tudhttp://www.felnottkepzes.hu/tanfolyam/?filter_name=pedag%C3%B3giaijanak állni bármelyik gyermekjóléti szolgálatnál, vagy gyermekotthonnál elhelyezkedve. A képzés során mind az alapkövetelményeket, mind pedig a szakma speciális követelményeit egyaránt elsajátíthatják a képzésben résztvevők.

A MODELLO a hazai felnőttképző intézmények közül az egyik legrégebbi, és egyben legtöbb tanfolyamot megvalósított, és legtöbb végzett képzésben résztvevővel rendelkező intézete.
A piacvezető oktatási intézet több, mint 17 éves szakmai múltra tekint vissza, melynek során időről-időre újította meg magát, s újabb és újabb képzéseket, tanfolyamokat indított el. A MODELLO egyedülállóan sokféle képzéssel várja tanulni vágyó érdeklődőket. A felnőttképzés területén élen jár, hiszen folyamatosan figyelemmel kíséri az igényeket és a munkaerő-piac, valamint a jogszabályi háttér változásait egyaránt.

A MODELLO Felnőttképző Központ az ország egyik vezető képzője, amely több mint 17 éves tapasztalattal rendelkezik.
A MODELLO-nál a képzésben résztvevők szakmai, személyes fejlődését támogató, sokrétű kommunikációs gyakorlatokon is részt vesznek a tanfolyamok keretében, mellyel hozzájárulnak ahhoz, hogy minél hatékonyabban és magabiztosabban álljanak be a munkaerőpiacra. A MODELLO tanulói valódi piaci információkhoz jutnak az elméleti tudás mellett.

FELNŐTTKÉPZÉS

  TANFOLYAM